Marokko versterkt de culturele banden met VAE

marokko
25
8 dec '16
Marokko verstevigt zijn historische en broederlijke banden met de Verenigde Arabische Emiraten (VAE).

Tijdens 'Marokko in Abu Dhabi', welke begon op 5 december in het Abu Dhabi National Exhibition Centre (ADNEC), zullen ambtenaren van het evenement zich richten op manieren om de economie, onderwijs, toerisme en culturele banden tussen de twee landen te verbeteren en de Marokkaanse cultuur en het Marokkaanse erfgoed te introduceren aan de Verenigde Arabische Emiraten.

De eerste dag van het evenement werd bijgewoond door Sheikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan, president van de Verenigde Arabische Emiraten en Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, kroonprins van Abu Dhabi, meldt Moroccoworldnews.

Het doel van het evenement uitend zei Matar Suhail Al Yabhouni, lid van de Federale Nationale Raad van Marokko in Abu Dhabi, " 'Marokko in Abu Dhabi' biedt een geweldige kans voor burgers en ingezetenen van de VAE om te leren over de Marokkaanse erfenis en de toekomstige generaties te informeren over het belang van het behoud van het erfgoed.

"Het evenement is bedoeld om de principes van tolerantie en liefde in te boezemen, die de hoeksteen is van de door onze ouders, grootouders en voorouders bij gebrachte waarden", voegde Al Yahbouni toe.

'Marokko in Abu Dhabi' wordt beschouwd als een unieke kans voor de bezoekers om de Marokkaanse cultuur en het Marokkaanse erfgoed te verkennen door het tentoonstellen van Marokkaanse architectuur, muziek, kunst en natuurlijk de keuken.

(Photocredit: Moroccoworldnews)

© Redactie 2016
marokko
vae
culturel banden
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?