Meditel wordt vandaag officieel Orange

buitenland
0
8 dec '16
Dit is het hoogtepunt van het proces sinds de komst van de Franse groep in 2010. De verandering van het merk werd geleidelijk ingezet en mobiliseerde alle aandeelhouders van de onderneming.
De operator zou moeten profiteren van deze overgang door het aanbod nieuw leven inblazen en op hetzelfde moment proberen om de digitale transformatie in Marokko te begeleiden.

In een verklaring die voor deze gelegenheid werd uitgebracht zei Stéphane Richard, CEO van Orange, dat "de ambitie is om mobiele digitale en vaste diensten onder één merknaam, Orange, te bieden en onze positie in Afrika en het Midden-Oosten te versterken". 

Othman Benjelloun, voorzitter van Orange's raad van bestuur in Marokko, zei dat de overgang een voortzetting is: "De overgang van het merk Meditel naar Orange is heel natuurlijk. De mannen en vrouwen die Meditel succesvol hebben gemaakt zullen met dezelfde passie en inzet voor Orange blijven werken om aan Orange's succes in Marokko te bouwen". Hij voegt eraan toe "het doel blijft hetzelfde, om de telecomoperator te zijn die de voorkeur van Marokkanen heeft", meldt Lefr360.© Redactie 2016
marokko
meditel
orange
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
mountakhab
can2019
ridouan taghi
turkije
al quds
moskee
al aqsa
botolapro
militaire
mohammedvi
atlasleeuwen
frmf
casablanca
tanger
wk 2018
ajax
hervé renard
marrakech
eredivisie
mohammed vi
spanje
hakim ziyech
rabat
golaso