Qatari in Casablanca ontvoert en martelt minnaar van zijn vrouw

marokko
6
10 dec '16
Het lijkt wel een scene uit een bloedstollende actiefilm, maar niets is minder waar.

Een voormalig militair uit Qatar die woonachtig is in Casablanca heeft de minnaar van zijn Tunesische vrouw ontvoerd en gemarteld nadat hij een foto van hun gezamenlijke avontuur ontdekte op Facebook.

De aanklachten tegen de Qatari zijn oprichting van een criminele bende en ontvoering en marteling. De onderzoeksrechter van het Hof van Beroep in Casablanca onderzoekt momenteel deze zaak, terwijl de verdachte in de Oukacha gevangenis is geplaatst, meldt Assabah vandaag in de weekendeditie.

Volgens de krant is de verdachte woonachtig in Casablanca samen met zijn vrouw van Tunesische afkomst. Hij had een foto op Facebook ontdekt van zijn vrouw in het gezelschap van een eveneens Tunesische geliefde. Vanaf dat moment besloot de Qatari dat hij wraak zou nemen en hij begon met het rekruteren van Tunesiërs die hem zouden helpen om de minnaar van zijn vrouw te "corrigeren".

De bronnen van Assabah beweren dat de verdachte alle informatie over de minnaar verzamelde om hem vervolgens in de val te kunnen lokken. Om dit te bereiken nam hij zijn toevlucht tot twee Tunesische mannen en een vrouw die erin slaagden om het slachtoffer naar Marokkaans grondgebied te lokken.

Zodra de minnaar in Marokko aankwam, ontvoerden zij hem en brachten hem naar de villa van de Qatari waar hij vervolgens werd gemarteld. Na zijn vrijlating diende de minnaar een klacht in bij het openbaar ministerie. Maar toen de Qatari werd gearresteerd, hadden de drie andere leden van de criminele bende het Marokkaanse grondgebied reeds verlaten.

De minnaar besloot later zijn aanklacht tegen de Qatari beul niet voort te zetten nadat een akkoord tussen de twee mannen was gesloten waarin de minnaar een paar miljoen dirham zou krijgen, maar de officier van justitie ging toch tot vervolging over, arresteerde de man en vaardigde een opsporingsbevel uit tegen de andere drie leden van de criminele bende.

© Redactie 2016
marokko
casablanca
qatari
minnaar
ontvoering
marteling
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?