Politieagente in Rabat steelt uit kassa tankstation

marokko
0
10 dec '16
Opmerkelijk maar waar, een politieagente die een greep doet uit een kassa!

Iets buitengewoons, vanuit de normale burger gezien, deed zich onlangs voor in Rabat. Het Marokkaanse medium Assabah maakte bekend dat een politieagente uit haar functie is gezet na een wel heel brutaal misdrijf. De agente in kwestie die op de dag van het vergrijp het verkeer regelde op een rotonde in de hoofdstad, maakte de gang naar het dichtstbijzijnde tankstation om daar haar urinaire behoeften te doen. Echter was dit niet het enige wat mevrouw daar deed, camerabeelden hebben vastgelegd dat de wetsdienares een greep uit de kassalades deed van het tankstation.

Op goed vertrouwen bleef de exploitant van het tankstation in zijn kantoor voor administratieve werkzaamheden toen de politieagente binnenkwam. Van hetzelfde vertrouwen maakte ze meteen misbruik door een flinke hoeveelheid geld weg te grissen. Doodnormaal liep mevrouw weer naar buiten om haar dienst te hervatten.

Enkele dagen na het voorval werd het vergrijp opgemerkt na het bestuderen van de camerabeelden. De eigenaar van het tankstation deed zijn beklag bij een andere politieagente die later het tankstation bezocht, eiste zijn geld terug en liet het erbij. De man koos er bewust voor geen aangifte te doen tegen de vrouw. Desondanks werd ze wel berispt door haar leiding, die op de hoogte van de zaak werd gebracht door de 2e politieagente, en kon ze al gauw haar politie spullen komen inleveren, de vrouw is zowel financieel als functioneel bestraft. 

© Redactie 2016
marokko
rabat
politieagente
dgsn
diefstal
tankstation
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?