Familiedrama's in Tanger en Boujad

marokko
4
13 dec '16
Afgelopen zaterdag werden de steden Tanger en Boujad opgeschrikt door twee familiedrama's. Een ex-gevangene doodde zijn vader en schoonzus, terwijl een 34-jarige man zijn vrouw vermoordde.
In éen enkele dag werden twee Marokkaanse steden opgeschrikt door familiedrama's waarbij drie mensen werden gedood, meldt het dagblad Al Ahdath vandaag. 

In Boujad (kleine stad aan de rand van het Atlasgebergte) doodde een ex-gevangene zijn vader, 70 jaar oud, en zijn schoonzus, als gevolg van een probleem met de verdeling van de erfenis. Hij zou recht hebben op een erfenis na de dood van zijn moeder, maar na een familie conflict gingen de zaken niet zoals hij wenste. Eenmaal uit de gevangenis besloot hij om wraak te nemen door het doden van zijn vader en schoonzus. Gelukkig was zijn jonge neef, die in het huis van de buren was, in staat om een zekere dood te ontsnappen.

In Tanger vermoordde een man op dezelfde dag zijn vrouw, omdat hij twijfelde aan haar trouw en loyaliteit, door haar dood te steken. Dit was een tragisch einde van zijn huwelijk dat niet meer dan vijf maanden duurde.

© Redactie 2016
marokko
tanger
boujad
familiedrama
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi