Tannane geniet concrete interesse uit de Premier League

marokko
0
20 dec '16
Nog amper een seizoen in Frankrijk kan Tannane mogelijk al verkassen naar Groot-Brittannie.

Na een uitstekende eerste seizoenshelft in de Eredivisie vorig jaar was de interesse in Ousamma Tannane dermate groot dat de vleugelaanvaller wel een keuze moest maken in z'n carrièreplanning. De 22-jarige Marokkaanse international draaide als een machine bij Heracles Almelo en zorgde voor de ene na de andere fantastische treffer. In december stond hij in de Eredivisie dan ook op 7 treffers en 3 assisten uit 11 wedstrijden, goed genoeg voor recordkampioen Saint-Etienne om hem voor vijf jaar aan zich te binden. 

Na zijn debuut op de Franse velden liet Tannane een redelijke stabiele indruk achter. De aanvaller maakte zijn Europese debuut en was vooral in het begin van zijn dienstbetrekking bij Saint-Etienne de beslissende man met doelpunten en assisten. 

In de strijd tegen degradatie zoekt Hull City naar versterkingen, volgens het goed ingevoerde Foot Mercato heeft het maar liefst 5 miljoen euro over voor de ex-Heraclied. Tot nu toe wist Tannane maar één doelpunt en één assist te realiseren in de competitie. 

© Redactie 2016
marokko
ousamma tannane
saint-etienne
ligue 1
hull city
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?