Twee leden gendarmerie Kenitra gruwelijk mishandeld na arrestatie alcoholverkoper

marokko
8
26 dec '16
De arrestatie van een alcoholverkoper werd twee mannen van de gendarmerie niet in dank afgenomen.

Een buitengewoon brutale opstand tegen de lokale autoriteiten van Kenitra, in het plaatsje Sidi Boubker El Hadj om precies te zijn. Zo'n tien mensen mishandelden daar twee leden van de gendarmerie.

Dit gebeurde nadat een familielid van hen door de gendarmerie werd opgespoord voor de verkoop van alcohol. Na onderzoek stuitten de twee mannen op hem nabij een markt waarna ze hem in de boeien sloegen.

Toen ze met z'n drieën de verdachten wilden afvoeren kwam zijn familie hem te hulp schieten. Vader, moeder, broers vergezeld door kennissen schroomden niet om geweld te gebruiken. Met messen en stenen wisten ze twee mannen van het drietal ernstig te verwonden.

Het lukte hen uiteindelijk te vluchten samen met de verdachte. Desalniettemin was hun vluchtpoging van korte duur. De derde man van de gendarmerie sloeg meteen groot alarm waarna er versterking van alle kanten kwam aangesneld.

Het lukte uiteindelijk om de moeder te arresteren. De overige verdachten lijken nog op de vlucht, aldus het Marokkaanse medium Al Akhbar.

© Redactie 2016
marokko
kenitra
gendarmerie
mishandeld
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?