Ontmantelig van een criminele bende gespecialiseerd in autodiefstal in Temara

marokko
0
27 dec '16
De gendarmerie heeft een criminele bende ontmanteld die verantwoordelijk is voor de diefstal van 15 auto's in Temara.

De gendarmerie beëindigde in Temara de activiteiten van een criminele bende gespecialiseerd in de diefstal van auto's. De leden van deze organisatie hadden reeds 15 auto's gestolen door de eigenaren te bedreigen met messen. De diefstallen werden in de meeste gevallen laat in de avond gepleegd op de stranden van Harhoura of in Skhirat. De criminelen richtte zich in het bijzonder op geliefden op zoek naar discretie, zo meldt het dagblad Assabah. De reden hiervoor was dat de slachtoffers nauwelijks klaagden uit angst te worden vervolgd voor schadelijke zeden of overspel.

Volgens de krant had de criminele bende een auto gestolen op de avond van dinsdag 20 december in Skhirat. De drie dieven vluchtten, maar de auto kreeg pech. Hierdoor kwam de gendarmerie, die was gewaarschuwd over de verdachte aanwezigheid van een auto op de weg, de dieven op het spoor. De drie dieven werden gearresteerd en hun wapens werden in beslag genomen.

De krant meldde ook dat het parket twee leden van de criminele bende doorverwees naar de procureur des Konings bij het Hof van Beroep in de Rabat. Ze worden beschuldigd van het vormen van een criminele bende, autodiefstal en geweld met een mes.

© Redactie 2016
marokko
temara
autodiefstal
criminele bende
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?