Marokkaanse gewonden van aanslag Istanbul uitten dankbaarheid aan Koning Mohammed VI

marokko
16
3 jan '17
De vier Marokkaanse slachtoffers die gewond raakten bij de terroristische aanslag in Istanbul uitten vandaag hun dankbaarheid aan Koning Mohammed VI voor zijn betrokkenheid en het overnemen van alle medische kosten.

De slachtoffers vroegen de Marokkaanse ambassadeur in Ankara (Menouar Alem), vergezeld door de Marokkaanse consul in Istanbul (Mhamed Ifriquine), om hun dankbaarheid aan de Koning over te brengen, meldt Moroccoworldnews. Koning Mohammed VI besloot zondagavond al om te betalen voor de repatriëring van de twee Marokkaanse onderdanen die stierven in Istanbul en alle medische kosten van de gewonde Marokkanen over te nemen.

Vandaag bezochten Alem en Ifriquine de verschillende ziekenhuizen waar de Marokkaanse onderdanen liggen om te informeren naar hun conditie. Alem vertelde aan MAP dat dit bezoek op basis was van Koninklijke instructies om te informeren naar de gezondheidstoestand van de gewonden en om de Koning's dankbaarheid over te brengen aan de medewerkers van de ziekenhuizen voor hun inspanningen om de nodige medische zorg aan de slachtoffers te verlenen.

© Redactie 2017
marokko
mohammed vi
istanbul
slachtoffers
dankbaarheid
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?