Turkse presentatrice wil dat Marokkanen haar met rust laten (video)

marokko
26
4 jan '17
Een Turkse presentatrice haalde uit naar Marokkanen die haar op haar internetpagina niet met rust laten.

De presentatrice beledigde eerder een hoop Marokkanen door de bruiloft van de Turkse acteur, Murat Yildirim, en voormalig Miss Marokko, Imane Al Bani, “te Marokkaans” te noemen.

Tijdens de Turkse tv-show, Söylemezsem Olmaz, uit de presentatrice haar boosheid op Yildirim voor het niet waarderen van de Turkse cultuur tijdens de huwelijksviering. Zo zegt zij onder andere (vrij vertaald):

“In plaats van dat jij hier de Marokkaanse cultuur ons moet uitleggen, hoor jij de Turkse cultuur aan haar uit te leggen.”

“Waarom toon je de Marokkaanse cultuur van 's morgens tot' s avonds? Een land [Marokko] die niet eens door de Afrikaanse Unie wordt goedgekeurd, die Afrika niet eens wil accepteren.”

“Ik krijg veel beledigingen van Marokkanen, ik begrijp hun taal niet eens”, vervolgde ze, “Ik wil gewoon een Turkse bruiloft in mijn eigen land zien”

“Ik vond de bruiloft niet leuk! En ga weg van mijn website. Jullie hebben me hele website gevuld met Marokkaans gevloek, ga weg! Wat nou Marokkaans…ga je bruiloft dan in Marokko doen!”

 “Jullie zeggen dat ik dood moet en jullie schelden me moeder uit. Jullie Marokkanen moeten één voor één aangeklaagd worden”

Opgemerkt dient te worden dat het overgrote deel van de Turken positief staan tegenover het huwelijk en de bruiloft van het stel. Ook de mannelijke co-host vraagt haar waar zij zich druk om maakt.

De video is Turks gesproken en Arabisch ondertiteld:

Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=sarSR2vNmKQ

© Redactie 2017
marokko
turkije
presentratice
tv show
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi