Taarabt reist af naar Genoa voor medische keuring, transfer nog niet bevestigd

marokko
0
7 jan '17
Met onderhand de status van probleemkind vervolgt Taarabt mogelijk zijn avontuur aan z'n 7e club

Toen Adel Taarabt twee zomers geleden de overstap maakte naar de Portugese kampioen SL Benfica leek het er even op dat alle commotie die hij ervoor bij andere werkgevers had veroorzaakt, vergeten en vergeven waren. Desalniettemin raakte de inmiddels 27-jarige balvirtuoos al meteen op een zijspoor. Door overgewicht kwam de international al heel gauw niet meer in de plannen voor van coach Rui Vitoria. Sindsdien, na enkele incidenten, is hij niet meer van dat negatieve imago afgekomen en werd zijn toekomst bij het eerste van de club uitzichtloos. 

Na een afgeketste huurtransfer bij Duitsland's tweededivisionist TSV 1860 Munchen moest Taarabt het doen met enkel trainingen bij de beloften van de club. Nu lijkt er versnelling te zijn gekomen in een oplossing voor het enfant terrible. Genoa CFC, actief in de Serie A, zou SL Benfica willen verlossen van een van de duurste bankzitters ter wereld (6,4 miljoen euro aan salaris en premies sinds 2015 met 0 minuten gespeeld voor het eerste elftal). Taarabt meldde zich gisteren, gefilmd en gepubliceerd door transfergoeroe Gianluca di Marzio, in Genoa voor de medische keuring.

Sindsdien is het stil rondom de mogelijke overname van de ex-speler van QPR en Tottenham Hotspur, wel duiken er in de Italiaanse media berichten op over dat de deal beklonken zou zijn. Later meer hierover. 

© Redactie 2017
marokko
adel taarabt
genoa cfc
transfer
sl benfica
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?