Minnares gearresteerd in zaak dood gevonden politiecommissaris Rabat

marokko
8
7 jan '17
Een zaak met een luchtje eraan.

In de hoofdstad van Marokko, Rabat, werd onlangs een inmiddels gepensioneerde politiecommissaris thuis dood aangetroffen. De omstandigheden waarin het stoffelijk overschot van het slachtoffer verkeerde wees op dood door verstikking. Inmiddels is een vrouwelijke verdachte aangehouden, zo meldt het Marokkaanse medium Assabah, zij zou de minnares van de man zijn geweest.

Na wat kortstondig onderzoek van de recherche, door tussenkomst van zijn echtgenote, kon men de telefoon van de man terugvinden. Uit de gespreksgegevens bleek dat hij met één mobiel nummer als laatste contact had, dit bleek het nummer van zijn minnares te zijn geweest. 

Gezien het feit dat er een plastic zak om het hoofd van de man was gewikkeld, zou verstikking één van de mogelijke doodsoorzaken kunnen zijn. Echter is uit het verhaal van de verdachte naar voren gekomen dat de man leed aan hartklachten, een beroerte kreeg en zo aan zijn einde kwam. Gezien hij in het gezelschap van zijn vriendin was, raakte zij in paniek en probeerde zich op die wijze van het lijk te ontdoen. 

Onduidelijk is nog waarom ze ervoor had gekozen een plastic zak om het hoofd te doen. De zaak wordt nog uitvoerig onderzocht. 

© Redactie 2017
marokko
rabat
dood
minnares
onderzoek
arrestatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?