'Boufal terug in Engeland, wordt vervangen door Botola Pro speler tijdens Afrika Cup'

marokko
2
8 jan '17
Een dikke streep door de rekening van de bondscoach!

Marokko zal het de komende Afrika Cup moeten doen met vier sterren minder. Na de eerdere afmeldingen, wegens blessures, van Younès Belhanda, Nordin Amrabat en Ousamma Tannane volgt nu ook Southmapton speler Sofiane Boufal. Deze kwam gisteren reeds geblesseerd aan in de Emiraten waar zijn kwetsuur onderzocht zou worden door de medische staf van de bond. Nu blijkt, volgens het goed ingevoerde Almarssadpro, dat de speler definitief niet meegaat naar Gabon en te zijner tijd terugkeert naar zijn club. 

Het medium meldt verder, wat eerder al duidelijk was, dat zijn vervanger Ismail El Haddad wordt die actief is voor Wydad Casablanca in de Marokkaanse competitie Botola Pro. Hij maakte al deel uit van de voorselectie die afreisde naar de Emiraten maar viel uiteindelijk af in de definitieve selectie. Verwacht wordt dat hij zo snel mogelijk aansluit. De Marokkaanse bond zal ongetwijfeld in de komende uren melding doen van deze blessure via haar officiele kanalen. 

Morgen oefent het Marokkaanse elftal overigens tegen Finland, de wedstrijd zal om 15:00 uur (Nederlandse tijd) gespeeld worden en wordt live uitgezonden door de Marokkaanse satellietzender Arryadia. Dit betreft de internationale zender die ook in Europa en o.a. Nederland gewoon te ontvangen is. 

© Redactie 2017
marokko
sofiane boufal
southampton
hervé renard
afrika cup
blessure
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?