12-jarige jongen overleden na klap met schaar en medische misser in Tetouan

buitenland
2
10 jan '17
Een 12-jarige jongen is bezweken aan een hoofdwond nadat hij door een schaar geraakt werd door zijn eveneens 12-jarige klasgenoot.
De 12-jarige jongen overleed op de afdeling spoedeisende hulp van Tetouan's Regionale Ziekenhuis laat in de nacht van zondag 8 januari. Hij bezweek aan verwondingen aan zijn hoofd na een gevecht met een klasgenoot afgelopen vrijdag.

Tijdens het gevecht kreeg hij een klap op zijn hoofd met een schaar. De twee kinderen, leerlingen van de Ahmed El Bakkali school in de wijk El Bario, vochten buiten na het verlaten van het schoolterrein.
 
Nadat hij geraakt was met de schaar, werd de jongen naar de eerste hulp gebracht. De volgende dag keerde hij terug naar zijn huis. Doordat hij bleef klagen over pijn, keerde zijn familie met hem terug naar het ziekenhuis, waar hij 24 uur later overleed.
 
Bronnen binnen de familie geven aan dat zij geloven dat de eerste hulp die hij tijdens zijn eerste bezoek aan het ziekenhuis kreeg onvoldoende was. Het zou een medische ingreep nodig hebben gehad.

Lefr360 meldt dat een onderzoek werd geopend door de procureur-generaal. De jongen die de klap met de schaar gaf, is overgebracht naar een gespecialiseerde afdeling vanwege zijn jonge leeftijd.
marokko
tetouan
schaar
overleden
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
migranten
spoorwegongeval
genoa cfc
syrië
algerije
vn
moord
vrouwen
ayoub el kaabi
rs berkane
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
amsterdam