Genoa CFC biedt voor anderhalf seizoen onderdak aan Taarabt

sport
0
10 jan '17
De baltovenaar mag voor maar liefst 18 maanden zijn kunsten gaan etaleren in Italië!
Het is dan eindelijk rond, Adel Taarabt is weer terug in de competitie waar hij nog niet zo heel lang geleden furore maakte. Genoa CFC, momenteel 12e in de Serie A, durfde het aan om een aanbieding te doen voor de inmiddels bij SL Benfica weggekwijnde Taarabt. Na zijn contract ondertekening in de zomer van 2015 bij de Portugese kampioen is het sindsdien bergafwaarts gegaan met de ooit zo sierlijke voetballer, met 0 minuten in de hoofdmacht van Benfica als gevolg. 

De 27-jarige international kon door overgewicht en diverse disciplinaire maatregelen, geen aanspraak doen op minuten in de hoofdmacht en moest zodoende alleen deel uitmaken van het beloftenelftal van SL Benfica. Toen afgelopen zomer een transfer naar tweede divisionist TSV 1860 München afketste raakte de dribbelaar al helemaal op een zijspoor.

Gelukkig voor het problemenkind was Genoa CFC bereid om tijdelijk onderdak te bieden aan de vleugelaanvaller. Tegenover lokale pers zegt de ex-speler van AC Milan het volgende: 'Ik heb Italië erg gemist en voel me momenteel fysiek prima in staat om weer m'n minuten te maken. Alhoewel het bijna anderhalf seizoen geleden is dat ik op het hoogste niveau heb gespeeld, wil ik er alles aan doen om Genoa te bedanken voor deze kans. Op foto's (bovenstaande foto o.a.) op de officiële website van de club is te zien dat Taarabt al zijn eerste groepstraining met zijn nieuwe werkgever erop heeft zitten. 
marokko
adel taarabt
genoa cfc
transfer
sl benfica
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
syrië
migranten
zestig
rs berkane
jaren
veiligheidsraad
genoa cfc
ayoub el kaabi
vrouwen
moord
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
daesh
politie
frmf
agadir
amsterdam