Taarabt: 'Slechte periode bij SL Benfica achter me laten en opnieuw beginnen bij Genoa'

marokko
0
12 jan '17
De talentvolle international hoopt op eerherstel bij zijn nieuwe werkgever.

Genoa CFC was bereid om Adel Taarabt uit het diepe dal bij SL Benfica te trekken. De Serie A-formatie bood Taarabt voor maar liefst 1,5 seizoen onderdak door hem te huren van zijn werkgever SL Benfica. Vandaag werd de 27-jarige dribbelaar gepresenteerd en meteen liet hij weten hoe ambitieus hij is en dat hij maar al te graag sportieve revanche wil nemen. 

Via de officiele kanalen van Genoa laat Taarabt het volgende weten: 'Ik wil de slechte periode bij SL Benfica achter me laten. Ik ben hier erg goed ontvangen, de mensen in Italie zijn heel vriendelijk waar ik al achter kwam toen ik een paar jaar geleden voor AC Milan speelde. De coach gaf aan me te willen gebruiken op een plek achter de aanvallers en anders op de linkerflank. Wat betreft positie heb ik totaal geen voorkeur, waar ik kom te staan is volledig aan de trainer. Ik hoop zo snel mogelijk volledig mee te kunnen draaien met het team', besluit de ex-speler van onder andere Tottenham Hotspur en Queens Park Rangers. 

Genoa CFC staat momenteel op de 12e plaats in de Serie A en neemt het aankomende zondag in een uitduel op tegen Cagliari. Onduidelijk is of Taarabt op tijd wedstrijdfit is voor deze ontmoeting, zelf denkt hij dat de coach pas over 7 of 10 dagen beroep op hem kan doen. 

© Redactie 2017
marokko
adel taarabt
genoa cfc
sl benfica
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?