Brandweerlieden in Marokko redden een kat

marokko
4
12 jan '17
In de regio van Outat El Haj, in de buurt van Fes, is een kat onlangs gered van een wisse dood dankzij het optreden van de brandweer.

In Outat El Haj zat een kat recent gevangen bovenop een elektriciteitspaal. Gelukkig kon het diertje rekenen op de elementen van de civiele bescherming om hem daar weer veilig vanaf te krijgen, meldt Al Akhbar vandaag.

Gealarmeerd door een jonge man die het diertje ontdekte, kwam de brandweer naar de scène en gebruikte grote middelen om deze kleine kat die in slechte conditie was te redden, hierbij de nodige voorzorgsmaatregelen nemend om te voorkomen dat het leven van de kat en dat van hen bloot werd gesteld aan gevaar.   Na verschillende pogingen om de kat te pakken te krijgen, lukte het de brandweerlieden uiteindelijk om hun missie succesvol af te ronden. De kat werd onder applaus en gejoel van de menigte naar beneden gebracht en vrijgelaten, tot grote vreugde van de bewoners van de Hay Salam buurt die met belangstelling dit ongewone verhaal volgden.   Een mooi bewijs van humaniteit van de kant van deze brandweerlieden die ons eraan herinneren dat het leven van een dier ook kostbaar is.

© Redactie 2017
marokko
outat el haj
kat
brandweer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi