Nieuwe arrestatie in zaak Mohcine Fikri

marokko
8
14 jan '17
Het aantal arrestaties in deze zaak is onlangs gestegen naar 12 personen. De laatste verdachte stond aan de oorsprong van het begin van de gruwelijke dood van de vishandelaar.

Het aantal vervolgingen in de zaak Mohcine Fikri is donderdag verhoogd van 11 naar 12  personen. De gerechtelijke politie die deze zaak onderzoekt heeft een nieuwe verdachte gearresteerd en deze verdachte wordt door velen gezien als de "moordenaar" van Mohcine Fikri, omdat hij degene was die de knop had ingedrukt waardoor de vuilniswagen begon te malen, meldt Assabah vandaag.

Volgens de krant is de nieuwe verdachte een bekende vishandelaar in de stad. Hij was één van de mensen die Mohcine Fikri ondersteunde, zodat de goederen niet zouden worden vernietigd. De politie vermoedt dat hij de oorzaak is van het starten van het malen van de vuilniswagen , maar dat hij niet met opzet de betreffende knop indrukte.

Volgens de bronnen van Assabah was de politie in staat om de nieuwe verdachte te identificeren dankzij de getuigenis van een getuige die aanwezig was tijdens het incident. De getuigenis werd bevestigd door de video's die op sociale netwerken zijn gedeeld door verschillende andere getuigen.   Naar aanleiding van deze nieuwe ontwikkeling heeft de rechter-commissaris besloten om de duur van het onderzoek te verlengen.



© Redactie 2017
marokko
mohcine fikri
al hoceima
arrestatie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?