Chauffeur schoolbus Casablanca misbruikt twee dakloze meiden in dienst auto

marokko
3
15 jan '17
Geheel schaamteloos door nota bene iemand die schoolgaande kinderen vervoert.

Casablanca is onlangs opgeschrikt door een brutale verkrachting van twee dakloze meiden door drie mannen. Een van die mannen betrof nota bene een chauffeur voor 't vervoer van schoolkinderen. Toen zijn dienst erop zat, zo meldt het Marokkaanse medium Assabah, sprak hij met twee vrienden af waarna ze in zijn werkvoertuig de stad in gingen. Onderweg daarnaartoe kwamen ze langs het park Yasmina waar ze de twee meiden, leeftijd niet bekend, aantroffen met een vriend van hen. 

Het verhaal gaat dat ze hen probeerden te versieren en toen de meiden weigerden ze hardhandig de bus in werden getrokken. De vriend die hen vergezelde zag kort aan hoe de drie mannen zich vergrepen aan de meiden en hen op verschillende wijzen betastten en hen van hun eer ontdeden. Toevallig stond er niet heel ver van de bus een politieauto die assisteerde bij een verkeersongeval. De jongen alarmeerde de autoriteiten die op hun beurt gelijk in actie kwamen. 

De drie mannen werden op heterdaad betrapt, bekend is dat de chauffeur al is overgeplaatst naar de gevangenis in Oukacha. 

© Redactie 2017
marokko
casablanca
verkrachting
schoolbus
dakloos
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?