Marokko gaat jaarlijks 100 beurzen ter beschikking stellen aan Jamaicaanse studenten

marokko
3
16 jan '17
Jamaicaanse studenten zullen profiteren van ongeveer 100 beurzen per jaar in het kader van een samenwerkingsovereenkomst tussen Jamaica en Marokko, meldde de Jamaicaanse krant Jamaica Observer afgelopen zaterdag.

Marokko en Jamaica tekende vorig jaar een samenwerkingsovereenkomst waardoor Jamaicaanse studenten hun studie kunnen volgen in een groot aantal Marokkaanse academische instellingen, herinnerde de krant en citeerde daarbij  Jamaica's Minister van Buitenlandse Zaken Kamina Johnson Smith.

Daarnaast zullen werknemers van Jamaica's regering mogelijkheden worden geboden om op korte termijn beroeps- en professionele cursussen in Marokko te volgen, zei Johnson Smith, die opmerkte dat haar ministerie samenwerkt met het ministerie van Onderwijs, Jeugd en Informatie om de studiegebieden waar men zich op wil richten vast te leggen.

Johnson Smith voegde eraan toe dat Marokko ook apparatuur zal leveren voor Jamaica's faciliteiten voor bodem en grond analyses, ondersteuning zal geven voor de ontwikkeling van irrigatiesystemen en begeleiding zal geven bij het bepalen van de hoeveelheid, de locatie en het gebruik van de vereiste landbouwmachines en systemen.


© Redactie 2017
marokko
jamaica
studiebeurs
studenten
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi