Vermist: 13-jarige Ikram Ammari

algemeen
77
17 jan '17
Vanaf dinsdagochtend 17 januari vindt er een zoekactie plaats in de bossen omgeving Driebergen-Zeist. Onder andere met de Mobiele Eenheid en in samenwerking met Defensie, wordt gezocht naar de vermiste 13-jarige Ikram Ammari.

De 13-jarige Ikram Ammari uit Driebergen werd gisteren voor het laatst gezien. Zij is na school niet meer thuis gekomen. Gisteravond werd er via Burgernet ook een oproep gedaan om uit te kijken naar het meisje. 

Ikram zou bij het station Driebergen-Zeist voor het laatst gezien zijn. De zoektocht concentreert zich op het gebied tussen het spoor en de A12. Haar fiets is inmiddels in die omgeving gevonden.

Het meisje is 1.60 meter lang, heeft donker lang golvend haar en donkerkleurige ogen. Ze draagt een groene jas met capuchon, een bontkraag en zwarte sneakers van Nike. Verder is een opvallend dat ze mank loopt en een aangepaste schoen draagt.

Heeft iemand Ikram uit Driebergen gezien of hebben jullie tips? Laat het de politie vooral weten want de ouders en familie van Ikram gaan door een hel!

https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-kinderen/2017/januari/ikram-ammari.html

© Redactie 2017
vermist
ikram ammari driebergen
zeist
politie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi