Jonge moeder probeert haar baby te verkopen in Casablanca

marokko
15
18 jan '17
Een jonge moeder werd onlangs gearresteerd bij het Al Mansour ziekenhuis in Sidi Bernoussi, Casablanca, voor het proberen om een baby te verkopen tegen de som van 2500 dirham.

De politie in Casablanca arresteerde onlangs een jonge vrouw die had geprobeerd haar eigen baby te verkopen, meldt de krant Al Massae in zijn editie van vandaag. Volgens het dagblad ontving de inlichtingendienst in Sidi Bernoussi meldingen dat een moeder, die net bevallen was in het Al Mansour ziekenhuis, zich aan het voorbereiden was om haar baby af te staan aan een jong stel.   Als gevolg van het ongehuwd zijn van de moeder, werd het kind verhandeld voor 2500 dirham.

De autoriteiten gingen naar het ziekenhuis in kwestie om een onderzoek te starten om de zaak op te helderen. Dit riep echter veel vragen op, omdat de jonge moeder in het ziekenhuis werd opgenomen zonder identificatie te hebben gepresenteerd.   Dit nieuws is niet de eerste in zijn soort. Onlangs nog werden in Fes vijf vrouwen op heterdaad betrapt terwijl zij onderhandelden over de verkoop van een veertig dagen oude baby in de buurt van een ziekenhuis.

© Redactie 2017
marokko
casablanca
baby
verkopen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi