AS Roma leent H'Maidat opnieuw uit, Portugees avontuur lonkt

sport
0
19 jan '17
H'Maidat hoeft tot nu toe nog niet te rekenen op aansluiting bij AS Roma.
Begin vorig jaar verbondt AS Roma zich met Marokkaans-international Ismail H'Maidat, toentertijd actief voor Brescia bood Roma hem een contract tot de zomer van 2020 aan. Sinds die tijd heeft de Roma nog beroep gedaan op haar aanvallende middenvelder. Na een uitleenbeurt aan Ascoli mocht de international het vervolgens proberen bij Vicenza in de Serie B. Net als zijn vorige huurperiodes is het vooral blessureleed wat hem belemmert minuten te maken. 

Afgelopen half jaar kwam hij slechts eenmaal in actie voor nota bene het beloftenelftal van zijn huurder, de keren dat hij in de selectie van het eerste zat moest hij vanaf de bank toekijken. Nu is bekend, zo melden verschillende Marokkaanse en Italiaanse bronnen, dat AS Roma H'Maidat wederom elders gaat stallen. Het zou naar verluidt gaan om Olhanense, actief op het tweede niveau in Portugal. 

Het lijkt een kwestie van tijd voordat de huurdeal definitief wordt beklonken. H'Maidat telt één cap voor het eerste van Marokko, in de oefeninterland tegen Canada (red. 4-0) winsyt mocht hij 16 minuten meedraaien. 
© Redactie 2017
marokko
ismail hmaidat
as roma
portugal
transfer
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
treinongeval
bouknadel
jeugdspelen
champions league
teammarokko
olympische
migranten
onderzoek
jamal khashoggi
sl benfica
atlasleeuwen
wk 2018
casablanca
tanger
frmf
hervé renard
mohammed vi
ajax
marrakech
eredivisie
spanje
rabat
hakim ziyech
amsterdam