Goedkoop naar Marokko deze zomer? Nu met € 100,- familiekorting!

marokko
17
20 jan '17
Wilt u aankomende zomer met uw gezin op vakantie naar Marokko en genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft?

Otla.nl vergelijkt alle grote aanbieders van vliegtickets vanuit Nederland, België en Duitsland met bestemming Marokko. U hoeft dus niet meer verschillende websites te bezoeken en de prijzen zelf te vergelijken, maar treft op Otla.nl alle mogelijkheden en prijzen in één overzicht.   Het aantal passagiers dat jaarlijks naar Marokko reist neemt in rap tempo toe. Met name in de zomerperiode reizen veel Nederlandse Marokkanen voor familiebezoek of ontspanning naar Marokko. Een groot deel van de Marokkaanse gemeenschap in Nederland heeft haar roots in het Noorden van Marokko. De vraag naar goedkope vliegtickets naar de luchthavens van Nador, Al Hoceima  en Tanger is dan ook groot.    Het vinden van goedkope vliegtickets naar Marokko is voor veel mensen niet altijd even makkelijk. Daarom willen wij u enkele tips meegeven hoe ook u goedkoop kunt reizen naar het land waar u uw wortels heeft liggen.

Begin vroeg van te voren met het vergelijken van vliegtickets naar Marokko. • Vergelijk ook diverse vertrek en aankomst data met elkaar. • Bekijk de mogelijkheden van een dichtstbijzijnde vertrek of aankomst bestemming. Bijvoorbeeld in plaats van Amsterdam – Nador, zoekt u ook op Amsterdam - Alhoceima of Eindhoven – Nador • Vermijd drukke periodes, gedurende deze periodes lopen de vliegticket prijzen namelijk erg op.  • Boek niet onnodig meer bagage, dan u werkelijk zult gebruiken. • Een vlucht met een overstap heeft vaak een goedkopere prijs dan een directe vlucht. Dit kunt u ook nog meenemen in uw overweging.

Bent u benieuwd hoe duur het is om vanuit Nederland deze zomer naar een bestemming in Marokko te vliegen? Vergelijk snel alle mogelijkheden op otla.nl en boek  uw vliegtickets naar Marokko voor een mooie prijs!

Familiekorting € 100,-..... Boek binnen de periode 20.01.2017 t/m 3.02.2017 naar de bestemmingen Nador of Al Hoceima en profiteer van deze deal. Je boekt minimaal voor 3 personen een retourvlucht met Corendon Airlines naar Nador of Al Hoceima binnen de reisperiode 25 juni t/m 10 september 2017.Je mailt jouw boekingsnummer voor 6 februari naar info@otla.nl en je krijgt € 100,- teruggestort.

© MAROKKO.NL 2017
otla
vliegticketshop
marokko
tanger
al hoceima
nador
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi