Universiteit van Rabat wint '2017 IIE Heiskell Award' voor innovatie in internationale educatie

marokko
0
25 jan '17
De '2017 IIE Heiskell Award' voor innovatie in internationale educatie van het 'American Institute of International Education' (IIE) werd toegekend aan de Internationale Universiteit van Rabat (UIR) en de Amerikaanse academische partner Mississippi State University (MSU).

De UIR en MSU werden beloond voor hun innovatie op het gebied van het hoger onderwijs door middel van hun double-degree (dubbele graad) samenwerkingsverband op het gebied van automotive engineering, geïnitieerd sinds 2014, aldus een verklaring van de universiteit.

Het 'American Institute of International Education' is een onafhankelijke non-profit organisatie opgericht in 1919 en 's werelds grootste en meest ervaren organisatie in internationale educatie, meldt Moroccoworldnews.

IIE's missie is om internationaal onderwijs en toegang tot onderwijs wereldwijd te verbeteren voornamelijk via het beheer van beurzen, opleiding, uitwisselingen, leiderschapsprogramma's, het uitvoeren van onderzoek en het vergemakkelijken van de beleidsdialoog over het mondiale hoger onderwijs.



© Redactie 2017
marokko
rabat
universiteit
innovatie
award
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?