Delegatie Russische reisbureaus op bezoek in Marrakech

marokko
35
4 feb '17
Een delegatie van Russische reisbureaus, gespecialiseerd in evenementen, brengt momenteel een bezoek aan Marrakech om het potentieel van de okerkleurige stad te verkennen.

Volgens een verklaring van de Regionale Raad van Toerisme (CRT) in Marrakech is deze delegatie, vergezeld door vertegenwoordigers van de Russische media, van 1 tot 5 februari in de stad. Zij bezoeken de monumenten en diverse toeristische bezienswaardigheden en bekijken tevens het aanbod van de stad op het gebied van evenementen, een branche die sterk groeit in de wereld, vooral in Rusland.

Volgens dezelfde bron zal het aantal Russische toeristen die aankomen in Marokko naar verwachting zo'n 100.000 bereiken. CRT wil op de korte termijn het toerisme vanuit Rusland aantrekken, vooral door middel van gerichte promotie en de ontwikkeling van het luchtvervoer. In 2016 bezochten 55.000 Russische toeristen Marokko.   Samen met China, is Rusland één van de belangrijkste opkomende toeristische markten met een hoog potentieel, in het bijzonder dankzij een groeiende economie, meldt Lefr360.

© Redactie 2017
marokko
marrakech
russisch
reisbureaus
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?