Cristiano Ronaldo wil hotel kopen in Casablanca

marokko
3
10 feb '17
Cristiano Ronaldo is van plan om een hotel te kopen in Casablanca, de economische hoofdstad van Marokko, meldde de Marokkaanse krant Al Akhbar.

Volgens een goed geïnformeerde, maar anonieme bron, meldde Al Akhbar dat het hotel is gelegen in de wijk Ain Diab (bij de corniche) naast één van de gigantische winkelcentra in Casablanca.

Dezelfde bron voegde daaraan toe dat het hotel onderdeel uitmaakt van een reeks van hotels die Ronaldo heeft geopend in de hele wereld.

De naam van het hotel zou kunnen worden veranderd om te corresponderen met Ronaldo's hotelgroep, zei de bron, die eraan toevoegde dat deze deal nog "vertrouwelijk" is en zelfs het beheer van het hotel niets weet over een nieuwe eigenaar.

Volgens de bron, is het hotel goed bekend in Casablanca en ontvangt het toeristen uit de hele wereld, met kosten voor één nacht van soms wel meer dan 4000 dirham.

In maart 2016 meldde Marokko World News dat Ronaldo ook zou bouwen aan het eerste first-class-Afrikaanse hotel voor internationale beroemdheden in Marrakech. 

© Redactie 2017
marokko
casablanca
ronaldo
hotel
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi