Marokko's ONMT heeft haar eerste Afrikaanse vertegenwoordigingskantoor ingehuldigd in Dakar

marokko
1
13 feb '17
Het Nationale Bureau voor Toerisme (ONMT) heeft afgelopen donderdag haar eerste Afrikaanse vertegenwoordigingskantoor in Senegal's hoofdstad Dakar ingehuldigd.

Het nieuwe kantoor van ONMT, gelegen in een chique wijk van Dakar, hoopt het toerisme tussen Marokko en Senegal te versterken en een knooppunt te zijn voor de rest van het Afrikaanse continent, meldt Moroccoworldnews.

De openingsceremonie van het kantoor viel samen met de Marokkaanse gastronomische en culturele week. Dit evenement wordt georganiseerd door ONMT onder leiding van de ambassade van Marokko in Senegal.Het evenement, dat wordt gehouden tot en met 14 februari wordt georganiseerd in samenwerking met de nationale luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) en de Regionale Raad Fez-Meknes en de Regionale Toerisme Raad (CRT) van Fez.
Directeur-generaal van de ONMT, Abderrafie Zouiten, zei tegen aanwezige verslaggevers dat de inhuldiging van het ONMT nieuwe kantoor "heel symbolisch" is, opmerkend dat er een relevant product tussen Fez en Dakar is genaamd "Ziara Tijania".

"In maart zal een groep journalisten van de grootste Franse media naar Marokko komen en vervolgens naar Senegal om een gecombineerd product tussen de twee landen te demonstreren", voegde Zouiten toe.

© Redactie 2017
marokko
onmt
senegal
toerisme
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?