Chamakh meldt zich in Italië, gaat tekenen bij Serie B laagvlieger Vicenza

marokko
0
18 feb '17
Geen Kazachstan of 't Midden-Oosten maar Italië is Chamakh's nieuwe bestemming.

De 65-voudige international Marouane Chamakh gaat dit weekend nog tekenen in Italië, bij Serie B formatie Vicenza wel te verstaan. Dit is wat verschillende Italiaanse media waaronder de zeer goed ingevoerde transfergoeroe Gianluca Di Marzio melden. De ex-speler van o.a. Girondins de Bordeaux en Arsenal zou zelfs al in Italië zijn aangekomen, zo is te zien op een foto op het Twitter-account van Di Marzio. 

Chamakh zit al geruime tijd zonder club. Nadat Premier League formatie Crystal Palace niet meer met verder wou en hij dus uit z'n contract liep bleef hij enkele maanden clubloos. Na een kortstondige stage bij West Bromwich Albion was het uiteindelijk tweededivisionist Cardiff City die het aandurfde met de veteraan. Zij boden de alweer 33-jarige spits tot aan de winterse transferperiode onderdak. Ook op 't tweede niveau, Championship, wist hij niet te overtuigen. 

Nadat eerder geruchten de ronde deden dat de aanvaller naar Kazachstan of 't Midden-Oosten zou vertrekken lijkt Chamakh nu dus zijn carrière vervolg te gaan geven in de Italiaanse tweededivisie. Vicenza bivakkeert momenteel in de onderste regionen van die competitie, mocht de deal beklonken worden dan zal de ooit zo sierlijke spits degradatievoetbal moeten gaan spelen. 

© Redactie 2017
marokko
marouane chamakh
transfer
serie b
vicenza
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?