Koeweitse ambassadeur: Marokko is strategische partner voor GCC

marokko
0
20 feb '17
Marokko is een strategische partner voor de Gulf Cooperation Council (GCC), zei de Koeweitse ambassadeur Abdellatif Ali Yahya afgelopen week in Rabat.

Marokko is een strategische partner voor GCC, zei Ali Yahya na zijn gesprekken met Habib El Malki, voorzitter van het Huis van Afgevaardigden. Hij gaf hiermee uiting aan Koeweit's bewondering voor de wijsheid en inzichten van Koning Mohammed VI en voor de diepe hervormingen geïnitieerd door de Koning, waarmee Marokko een vooraanstaande positie op het internationale toneel heeft verdiend.

De Koeweitse diplomaat benadrukte ook de uitmuntende betrekkingen tussen Koeweit en Marokko, meldt Moroccoworldnews.

Voor zijn kant markeerde Habib El Malki de prominente betrekkingen tussen de twee landen op alle niveaus, met inbegrip van de betrekkingen tussen de wetgevende instellingen.

Tijdens de vergadering was de heer El Malki ingenomen met de banden van broederschap en wederzijds respect tussen de Marokkaanse en de Koeweitse volkeren, en gaf uiting van het belang van het geven van een nieuwe impuls om de bilaterale betrekkingen op diverse terreinen te versterken, aldus een verklaring van het Huis van Afgevaardigden.

© Redactie 2017
marokko
koeweit
gcc
ambassadeur
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi