Champions League: Benatia en Juventus al met één been in kwartfinale na zege FC Porto

marokko
0
23 feb '17
Nog twee Marokkaanse internationals over in de Champions League: Dirar en Benatia.

Gisteravond vond het heenduel plaats van de 1/8 finale van de UEFA Champions League. FC Porto ontving 'de Oude Dame' thuis, de club waaraan Marokkaans-international Medhi Benatia tijdelijk is uitgeleend door Bayern München. Ondanks een volledige wedstrijd te hebben gespeeld in de Serie A afgelopen weekend (red. 4-1 winst tegen US Palermo) moest de captain van de nationale ploeg gisteren de hele wedstrijd vanaf de reservebank toekijken. 

In een voor beide partijen moeizame wedstrijd was het uiteindelijk Juventus die de winst naar zich toe trok. FC Porto hield gedurende de eerste helft nog aardig stand ondanks het feit dat ze met slechts 10 man stonden. De Italiaanse goals kwamen voor rekening van Pjaca en Dani Alves. 

Door deze uitzege staat Juventus al met één been in de kwartfinale van het miljardenbal. Dinsdag 14 maart ontvangt men de Portugese topploeg in eigen huis. Naast Benatia bivakkeert ook international Nabil Dirar namens AS Monaco nog in de Champions League. In de sensationele met 5-3 verloren wedstrijd tegen Manchester City moest ook hij vanaf de reservebank toekijken. Een dag later dan Juventus mogen zij zich sportief revancheren in het Stade Louis II te Monaco

© Redactie 2017
marokko
medhi benatia
juventus
champions league
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?