Ministerie van Verkeer lanceert verkeersinformatie applicatie in Marokko (video)

marokko
5
23 feb '17
Het ministerie van Verkeer heeft de app "MaRoute" gelanceerd, een mobiele applicatie ontworpen om verkeersdeelnemers met informatie en nieuws met betrekking tot het verkeer te voorzien.

Het ministerie meldt in een verklaring dat de applicatie, die gebruikers informeert over de toestand van de wegen, onderdeel is van haar strategie om de veiligheid van de verkeersdeelnemers  te waarborgen.

De applicatie, die gratis is te downloaden, biedt gebruikers verschillende soorten informatie-diensten, zoals een kaart die ongevallen op de weg weergeeft die hun reis kan verstoren, wegwerkzaamheden, alsmede nieuws over sneeuw en overstromingen.

De app zal zijn data verkrijgen middels aankondigingen vrijgegeven door de regionale en provinciale directies van het ministerie.

Volgens het ministerie is de app gemaakt als een interactief, participatief platform waar gebruikers hun zorgen kunnen delen.

Het ministerie benadrukt dat de app is gemaakt als onderdeel van het beleid ter bevordering van e-governance en ondersteuning van de ontwikkeling van mobiele technologieën met het oog op een betere publieke dienstverlening bieden aan de Marokkaanse burgers.

Youtube link

© Redactie 2017
marokko
ministerie
verkeersinformatie
app
maroute
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?