Raja en Wydad Casablanca verkassen tijdelijk uit Moulay Abdellah stadion in Rabat

marokko
0
28 feb '17
Tijdelijk een nieuw onderkomen voor de aartsrivalen uit de metropool.

Het Mohammed V stadion in Casablanca, thuishaven van clubs Raja en Wydad, is nog volop in verbouwing. Het stadion wat plek biedt aan ruim 60.000 toeschouwers was toe aan flinke opknapbeurt. Zowel het speelveld als de tribunes waren toe aan vernieuwing. Men is daar momenteel volop mee bezig, wat betekent dat de clubs uit de miljoenenstad elders hun tegenstanders moesten ontvangen. 

Dit werd de afgelopen speelrondes gedaan in het Moulay Abdellah stadion in Rabat. Echter, omdat er een tweetal belangrijke duels op het programma staat voor FAR Rabat, wil men de grasmat daar sparen. 

Voor komend weekeinde betekent dit dat Raja Casablanca het in Marrakech zal moeten opnemen tegen HUSA Agadir, Wydad gaat in Al Hoceima op bezoek bij Chabab Rif Al Hoceima. Naar wat vorige weken opdoemde in de Marokkaanse media, lijkt het erop dat het Mohammed V stadion pas na de vriendschappelijke wedstrijden tussen Oranje en Marokko op 31 mei weer gebruikt kan worden. Dit duel is overigens zowel door de KNVB als door de FRMF noch tegengesproken noch bevestigd. 

© Redactie 2017
marokko
wydad
raja
casablanca
moulay abdellah
rabat
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italiƫ
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syriƫ
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi