1 dode bij verkeersongeval met Marokkaanse bus in Spanje

buitenland
2
3 mrt '17
Bij een verkeersongeval in Spanje is een Marokkaanse vrouw om het leven gekomen, twee andere personen van Marokkaanse komaf zijn licht gewond geraakt

Het ongeluk vond gisteren plaats in de Spaanse stad Puerto Lumbreras in de buurt van Murcia, meldt het Marokkaanse consulaat in Valencia. 

Het ongeluk vond plaats op de snelweg. Een vrachtwagen botste frontaal op een bus uit Marokko met aan boord reizigers die uit Marokko kwamen. De bus stond stil op het moment van het tragische ongeval omdat het autopech had, geeft het consulaat te kennen. 

Een 57-jarige Marokkaanse vrouw die uit was gestapt en buiten stond tijdens de autopech werd geraakt door de vrachtwagen en is direct om het leven gekomen. Twee andere Marokkanen raakten lichtgewond en zijn meteen overgebracht naar het  Rafael Méndez de Lorca ziekenhuis om behandelt te worden aan hun verwondingen.  

Dezelfde bron zegt dat de gewonden inmiddels uit het ziekenhuis zijn ontslagen en dat het transportbedrijf die eigenaar is van de gecrashte bus, een andere bus heeft gestuurd zodat de ongedeerde passagiers hun reis naar Frankrijk kunnen voortzetten.  

De Marokkaanse diplomatieke diensten in Valencia zijn naar de stad Murcia gekomen om de nodige bijstand aan de familie van het dodelijke slachtoffer te verlenen. Verder zullen zij de procedure in gang  zetten om het lichaam van het slachtoffer over te brengen naar Marokko.  

*Afbeelding is niet de daadwerkelijke afbeelding van het ongeval

© Redactie 2017
spanje
verkeersongeval
marokkaans
dode
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi