Poging tot bankinbraak in Oujda

marokko
1
4 mrt '17
De politie in Oujda arresteerde twee personen die verdacht worden van betrokkenheid bij een poging tot inbraak en diefstal gisterenochtend in een agentschap van de "Al Barid Bank".

Volgens een verklaring van het Directoraat-Generaal van de Nationale Veiligheid (DGSN), braken de verdachten de sluizen van de buitendeur van het agentschap, gelegen aan Hay Riad, met de bedoeling om een inbraak te plegen. Zij sloegen echter op de vlucht als gevolg van de activering van het waarschuwingssysteem. Een politiepatrouille was echter snel ter plaatse en arresteerde de 2 verdachten, 18 en 25 jaar - één met een strafblad. 

De fouillering van de verdachten en een zoektocht in de omgeving resulteerden in de ontdekking van een rugzak met metalen gereedschappen die beide individuen hadden gebruikt om de deur open te breken, aldus de verklaring.  De twee verdachten werden naar het politiebureau in het district gebracht, die hen in bewaring plaatste in het kader van het onderzoek, dat onder toezicht staat van het kantoor van het bevoegde parket.

© Redactie 2017
marokko
oujda
bank
inbraak
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?