Canada wil sterkere samenwerking met Marokko

marokko
8
7 mrt '17
Kathleen Wynne, de premier van Ontario, Canada heeft een brief naar de Marokkaanse Kamer van Koophandel in Canada gestuurd waarin ze vraagt om meer economische samenwerking tussen Marokko en Canada.

Voordat het evenement MaroCan plaatsvind, dat gepland staat van 11 maart tot en met 19 maart in de Canadese ambassade in Rabat, stuurde Wynne de brief waarin ze vraagt om een sterkere samenwerking, in het bijzonder voor de economische sector. In haar brief prijst Wynne de doelstellingen die de organisatie probeert te bereiken door middel van dit evenement. 

Kathleen Wynne legde uit dat de Marokkaanse KvK in Canada gericht is om Canadese bedrijven meer inzicht te geven en zich te verdiepen in Marokko, connecties met lokale ondernemers en beleidsmakers te creëren en de basis te leggen voor vruchtbare, wederzijdse partnerschappen tussen Marokkaanse en Canadese bedrijven. 

De Canadese ambtenaar zei dat vertegenwoordigers van de regering zullen werken aan de versterking van de bilaterale relatie tussen de twee landen, en geeft verder aan dat ze hoopt dat middels dit evenement haar doelstellingen bereikt zullen worden.  

De Marokkaanse KvK in Canada zal samenwerken met de 'Algemene Bond van ondernemingen en de bedrijven die gevestigd zijn in Marokko' en verder tal van ministeries en bankinstellingen. Deze instellingen zullen samenwerken om Marokkaanse Canadese ondernemers, Canadese investeerders, ambtenaren en economen naar Marokko te brengen.

© Redactie 2017
marokko
canada
samenwerking
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi