Investeren in Casablanca gezien door de Oxford Business Group (video)

economie
1
11 mrt '17
The Oxford Business Group (OBG) markeert de economische hoofdstad van Marokko door haar eerste 'Global Platform' video in Afrika te wijden aan Casablanca.
De Oxford Business Group (OBG) heeft haar eerste 'Global Platform' video op het Afrikaanse continent gelanceerd met aandacht voor de sterke punten en de dynamiek van de stad Casablanca.

De video toont de dynamiek van de stad en de vele concurrentievoordelen, de diversificatie van de economie, de moderniteit van de vervoersinfrastructuur, alsmede de succesverhalen van de binnenlandse en internationale investeerders, zei het bedrijf in een verklaring.

"OBG is ervan overtuigd dat Casablanca een belangrijke stad is om internationale investeerders aan te trekken naar Afrika. En dat het nieuwe stadsmerk 'We Casablanca', dat onlangs door de stad is gelanceerd, een krachtig hulpmiddel is dat zal bijdragen aan de verwezenlijking van haar ambitieuze ontwikkelingsplan voor 2020 ", aldus Andrew Jeffreys, CEO van OBG.

De stad Casablanca is niet alleen een uitstekende keuze voor internationale investeerders in Afrika, maar het is ook een toegangspoort tot snelgroeiende markten zoals Senegal, Ivoorkust en Ghana.

De video is geproduceerd in samenwerking met 'Casablanca Events and Animation' en het doel is om buitenlandse bedrijven aan te trekken door te wijzen op de sterke punten van de stad. 

Met een bevolking van bijna 4,5 miljoen beschikt Casablanca over een ervaren en meertalig personeelsbestand. De economie van de regio Casablanca-Settat draagt bij tot de helft van de totale industriële productie van Marokko en een kwart van het bbp.


Youtube link
marokko
casablanca
oxfors business group
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
fifa
chan 2018
fez
vrouwen
marokkaan
kinderen
toerist
jamal sellami
discriminatie
bondscoach
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
wk 2018
marrakech
hervé renard
rabat
spanje
daesh
politie
agadir
frmf
al hoceima