Marokko en Oeganda ondertekenen bilaterale voetbalovereenkomst

marokko
0
11 mrt '17
Faouzi Lekjaa, de voorzitter van de Marokkaanse voetbalbond (FRMF), heeft een ontmoeting gehad met Mozes Magogo, de voorzitter van de Oegandese voetbalbond (FUFA), om een bilaterale overeenkomst te ondertekenen, met de afspraak om samen te werken om het voetbalspel te verbeteren.

In de bilaterale overeenkomst zijn de twee organisaties overeengekomen om de technische programma's van beiden teams met elkaar te delen voor de komende tien jaar, meldt Moroccoworldnews. Marokko en Oeganda werken samen om trainingskampen te promoten en om kennis, ervaring en effectieve voetbaloefeningen uit te wisselen.

"Het is een nieuwe mijlpaal om de Marokkaanse voetbalbond als onze ontwikkelingspartner te hebben en ik ben zeer verheugd", vertelde Magogo tegen de Oegandese krant New Vision. "Het is onze strategie om partnerschappen en relaties te creëren voor de verbetering van ons spel", voegde hij er verder aan toe. 

Om de overeenkomst uit te voeren zullen vertegenwoordigers van de FUFA een toer door Marokko maken in een poging om beter te begrijpen hoe de overheid en zakelijke sectoren de zakelijke en infrastructurele ontwikkeling beheren.

Photocredit: FUFA

© Redactie 2017
marokko
oeganda
voetbal
overeenkomst
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?