Lichaam van vermoorde Marokkaanse jongeman in Sebta gerepatrieerd

marokko
0
14 mrt '17
Het lichaam van Ibrahim Arraoui, de 20-jarige Marokkaanse onderdaan die werd vermoord in Sebta door enkele minderjarige Marokkaanse jongens, is gerepatrieerd en overgebracht naar zijn vaderland.

Autoriteiten vertelde de Spaanse krant Diario Sur dat Arraoui's familie in staat was om de 1800 euro te verzamelen, die nodig was voor de repatriëring van het lichaam, met de hulp van andere Sebta bewoners. Arraoui's lichaam werd naar Marokko overgebracht na de afronding van het bureaucratische proces.

De drie jonge Marokkanen beschuldigd van het doden van Arraoui worden vastgehouden door de justitiële autoriteiten in Sebta en beschuldigd van diefstal, geweld, intimidatie en moord.

Volgens getuigen begon het incident toen de drie minderjarige Marokkanen Arraoui probeerde te beroven en hem vervolgens neerstaken nadat hij één van hen weg duwde.

Er was een vierde jongeman aanwezig op de plaats delict die werd gearresteerd, maar deze werd later weer vrijgelaten nadat getuigenverklaringen zijn betrokkenheid niet konden vaststellen.

© Redactie 2017
marokko
sebta
moord
minderjarigen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?