Luchthaven Marrakech op vierde plaats van mooiste luchthavens ter wereld

marokko
3
15 mrt '17
Een beroemde Italiaanse website heeft een ranglijst van de Top 11 van luchthavens in de wereld gepubliceerd, hierbij is Marrakech's Menara luchthaven gerangschikt op de vierde plaats van de beste luchthavens ter wereld.

TGCOM24, één van Italië's meest gerenommeerde nieuwssites, heeft haar lijst van Top 11 beste luchthavens ter wereld gepubliceerd. De website had een ​​aantal criteria  waar  rekening mee gehouden werd bij het vaststellen van de ranglijst, zoals de schoonheid van de gebouwen en hun architectonisch ontwerp. 

De onlangs ingehuldigde Menara luchthaven in Marrakech nam de vierde positie in de internationale ranglijst en was daarbij  de enige luchthaven van Noord-Afrika en het Midden-Oosten die op de lijst voorkwam.  

De Italiaanse website, eigendom van de Italiaanse miljardair en oud-premier Silvio Berlusconi, verklaarde dat de luchthaven van de "Rode Stad" een mengsel is van "Islamitische architectuur en trendy moderne techniek." 

Op de eerste plaats stond de luchthaven Charles de Gaulle in de Franse hoofdstad Parijs, op de tweede en derde plaats stonden respectievelijk de luchthaven Barajas in Madrid en luchthaven Sondika in Bilbao, beiden in  Spanje. 

De vierde plaats ging dus naar de Menara luchthaven in de Marokkaanse stad Marrakech. Op de vijfde en zesde plaats kwamen Colorado Airport en John F. Kennedy Airport, zij werden opgevolgd door de luchthavens van Osaka in Japan en Kuala Lumpur in Maleisië die de zevende en achtste positie in namen. De internationale luchthavens van Seul Incheon, Beijing en Singapore werden gerangschikt op de negende, tiende en elfde plaats van de top 11 ranglijst van de website.

© Redactie 2017
marokko
marrakech
menara
luchthaven
top11
italie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?