Hoogste politiebaas Hammouchi onderneemt actie tegen Facebookende agenten

buitenland
0
19 mrt '17
De hoogste politiechef krijgt steeds meer signalen door over het gebruik v/d mobiele telefoon door medewerkers onder diensttijd.
De mobiele telefoon of beter gezegd smartphone heeft ook zijn uitwerking op Marokkaanse politieagenten. De hoogste politiebaas Abdellatif Hammouchi krijgt van binnen en van buiten het politieapparaat steeds meer signalen binnen over het overmatige gebruik van de telefoon door medewerkers tijdens hun diensten. Deze signalen zijn de laatste periode zo frequent dat Hammouchi een verbod invoert voor het gebruiken van de mobiele telefoon tijdens diensttijd, aldus het Marokkaanse medium Ahdath Al Maghribia.

Het telefoongebruik zou zelfs overmatig zijn op rotondes, vlakbij grensovergangen en gedurende controles komt de smartphone tevoorschijn. Binnen de DGSN zou de regel inmiddels al zijn verscherpt, agenten mogen hun telefoon alleen gebruiken als het om noodsituaties gaat. Zowel binnen als buiten het bureau geldt deze regel. 

Of degene die de regel alsnog ondermijnt ook berispt gaat worden is opengelaten door Hammouchi, hier is niets over bekend. 
marokko
hammouchi
dgsn
mobiele telefoon
verbod
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
chan 2018
botola pro
jamal sellami
wydad casablanca
gevangenisstraf
frmf
moskee
hamid el hazzaz
arrestatie
cybercriminaliteit
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
wk 2018
daesh
politie
agadir
trump
al hoceima