Duurzaam toerisme nieuwe uitdaging van Marokkaans ministerie van Toerisme

buitenland
0
20 mrt '17
Het Ministerie van Toerisme is bezig om een bewustmakingscampagne te lanceren over het thema duurzaamheid.
Duurzaam toerisme is de nieuwe uitdaging van het ministerie van Toerisme. Het ministerie bereidt zich voor op de lancering van een ​​bewustmakingscampagne om duurzaam toerisme te promoten, meldt L'Economist vandaag. De minister greep speciaal deze dag aan om de campagne te benadrukken, in Marokko wordt op 20 maart de dag van duurzaam toerisme gehouden onder de noemer 'Sustainable Tourism Day'.

Op deze dag worden de verworvenheden van de toeristische sector en de belangrijkste projecten herzien voor het jaar 2017. Een aantal overeenkomsten worden ondertekend met een tiental partners, waaronder Masen, RAM en ONCF.
 
Op deze tweede editie van de 'Sustainable Tourism Day' is Marokko ook van plan om duurzaam toerisme te promoten op continentale schaal door o.a. ruimte te bieden voor de uitwisseling van de beste praktijkvoorbeelden op nationaal en internationaal niveau.

Verscheidene Afrikaanse ministers van Toerisme wordt verwacht bij dit Pan-Afrikaanse evenement, onder meer uit Ivoorkust, Zimbabwe, Benin, Kaapverdië, Congo Brazzaville, Ethiopië, Gabon, Kenia, Zuid-Afrika, Madagascar, Senegal.
marokko
duurzaamheid
toerisme
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
chan 2018
botola pro
jamal sellami
wydad casablanca
gevangenisstraf
frmf
moskee
hamid el hazzaz
arrestatie
cybercriminaliteit
atlasleeuwen
casablanca
mohammed vi
tanger
hervé renard
marrakech
rabat
spanje
wk 2018
daesh
politie
agadir
trump
al hoceima