Lichamen vermiste Marokkaanse en Senegalese vissers gevonden

buitenland
10
24 mrt '17
De levenloze lichamen van de twee vissers, die nog werden vermist na een aanvaring tussen een vissersboot en een Russisch vrachtschip bij de kust van Barcelona, zijn gevonden.

Het lichaam van de Marokkaanse man (34 jaar) is gisteren in de late namiddag in de buurt van het wrak van de gezonken vissersboot gevonden door een onderzeeër robot , waarna het door duikers van de Guardia Civil uit water werd gehaald, meldt een verklaring van de Guardia Civil aan de media.

Het lichaam van de Senegalese visser (37 jaar oud) werd gevonden in de nacht van donderdag op vrijdag door dezelfde onderzeeër robot, voordat ook hij door de duikers uit het water werd gehaald. 

De Spaanse veiligheidsdiensten zetten het onderzoek voort om de oorzaken en de precieze omstandigheden van de botsing te bepalen. 

De Marokkaanse en Senegalese mannen waren aan boord van de vissersboot genaamd "El Fairell" die afgelopen maandag zonk na de botsing met een Russisch vrachtschip. De kapitein van de vissersboot en een visser werden gered door de bemanning van het Russische vrachtschip en werden overgebracht naar een ziekenhuis in Barcelona, ​​terwijl de twee andere vissers niet gevonden werden. 

De botsing tussen de twee boten is te wijten aan een fout van het Russische vrachtschip. 

© Redactie 2017
vissers
botsing
lichamen
vermist
gevonden
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?