Medisch programma behandelt meer dan 600 gevangenen in Zaio

marokko
0
30 mrt '17
In de Zaio gevangenis in de provincie Nador hebben in anderhalve week ruim 600 gevangenen geprofiteerd van een nieuw medisch programma van de Marokkaanse overheidsdienst MGPAP.

MGPAP heeft voor de tweede keer samengewerkt met de gemeenteraad van Nador en de Zaio gevangenis om dit medisch programma ten behoeve van de gevangenen uit te voeren.

Onder het thema “Gezondheidszorg en penitentiaire inrichtingen ... We zijn allemaal bezorgd” werd dit programma georganiseerd tussen 13 en 25 maart, meldt Moroccoworldnews.

Een totaal van 636 gevangenen heeft kunnen profiteren van deze medische hulp: 125 gevangenen hebben  geprofiteerd van dermatologische diensten, 57 van tandheelkundige diensten, 103 van algemene medische diensten, 43 van kno diensten, 119 mensen werden gescreend op diabetes, 86 profiteerden van oogheelkundig onderzoek, 73 van cardiologisch onderzoek en 18 van endocrinologie onderzoek. 

Bij de lancering van dit programma verwelkomde Abdelmoula Abdelmoumni, de directeur van de Zaio gevangenis, de MGPAP en bedankt hen voor dit initiatief om de gezondheid van de gevangenen te behouden.

© Redactie 2017
marokko
zaio
nador
medisch
behandeling
gevangenen
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi