Mondelez Marokko renoveert schoolkantines op het platteland

marokko
0
30 mrt '17
Mondelez Marokko's plan om schoolkantines te renoveren op het platteland is afgerond.

Het plan werd gelanceerd in mei 2014  en de afgelopen jaren zijn in totaal 10 schoolkantines gerenoveerd met een totale begroting van een miljoen dirham, meldt medias24.

De derde en laatste fase van dit plan is net afgerond met de renovatie van drie schoolkantines. Deze omvatten de Ait Taghla schoolkantine in de regio Azilal, de Tazaghine schoolkantine in de regio Nador, en de de l'Heure Joyeuse kantine gevestigd op het hoofdkantoor van de vereniging in Casablanca.

De in totaal tien gerenoveerde schoolkantines zijn gelegen in de regio's van Asilah, Azilal, Casablanca, Demnat, Jerada, Ksar Seghir, Mohammedia, Nador, Nouaceur en Ouarzazate, en accommoderen meer dan 2400 kinderen met een gemiddelde van twee maaltijden per dag.

De renovatie van elk van deze kantines werd uitgevoerd in overeenstemming met de specifieke behoeften van elke vestiging, in de meeste gevallen ging het om reconstructie; schilderwerk, timmerwerk en elektriciteit.

Mondelez Maroc, een dochteronderneming van Mondelez International, is actief op de Marokkaanse markt sinds 2001. Het produceert populaire merken zoals Oreo, Bimo, Clorets, Trident, en Halls. Er werken ongeveer 1.000 medewerkers en het heeft twee fabrieken in Casablanca.

© Redactie 2017
marokko
mondelez
renovatie
schoolkantines
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?