Opening sportvelden in wijken in Casablanca gestart door Koning Mohammed VI

marokko
3
31 mrt '17
Koning Mohammed VI opende gisteren in de wijk Al Hanaa in de Ain Sebaa-Hay Mohammadi prefectuur (Casablanca), het eerste community-based sportveld in het kader van het Nationaal Initiatief voor Menselijke Ontwikkeling (INDH).

Het project, dat bestaat uit het ontwikkelen van sportvelden door het verstrekken van kunstgras, maakt deel uit van een wereldwijd programma. In Marokko heeft het voorlopig betrekking op de ontwikkeling van 23 community-based sportvelden in de verschillende wijken van de districten Roches Noires, Ain Sebaa en Hay Mohammadi voor een bedrag van 27,4 miljoen dirham, meldt Moroccoworldnews.

Het ambitieuze programma bevat ook bepalingen voor het bouwen van community-based sportvelden in de buurten van Dakhla (4 velden), Belle vue (3), Espace Jaouhara (2), Espace El Khalil (2), Foum El Hasn (2), Roches Noires (2), El Fouarrate (1), El Machrouaa (1), Al Amane II (1), Achabab (1), Dar Lamane (1), Ibn Al Banae Al Mourakouchi (1), El Manzeh (1) en fal Al Hanaa (1).

Het project, met een sociale toegevoegde waarde, is een aanvulling op de meerdere acties ondernomen door Koning Mohammed VI om te zorgen voor een geïntegreerde, evenwichtige en inclusieve ontwikkeling in de stad.

© Redactie 2017
marokko
mohammed vi
casablanca
sportvelden
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?