Marokko streeft naar 425.000 Italiaanse toeristen in 2017

marokko
0
3 apr '17
Marokko heeft als doel om een totale stroom van 425.000 Italiaanse toeristen aan te trekken in 2017.

Dit cijfer zou een stijging zijn van 5% ten opzichte van het afgelopen jaar, zei Jazia Sentissi, afgevaardigde van het Nationale Toerismebureau (ONMT) in Italië.

"Wij zijn van plan om het enthousiasme van de Italiaanse bezoekers aan Marokko te vergezellen door het verbeteren van de culturele en historische kennis van het Koninkrijk bij de Italiaanse toerist, terwijl wij wijzen op de stabiliteit van de bestemming" zei Sentissi gisteren ter gelegenheid van de opening van het Milan International Tourism Exchange (BIT), waar Marokko deelneemt met een stand van 120 m2.

Sprekend over de 2016 benadrukte Sentissi, "we waren in staat om het jaar 2016 af te sluiten met een groei van 4% in de aankomsten en 1% van het aantal overnachtingen dankzij goed gerichte acties".

Georganiseerd door ExpoCts, een bedrijf van de Fiera di Milano Group, wordt deze 37e editie van de BIT in Milaan bijgewoond door 2000 exposanten uit 100 landen, waaronder Marokko. De organisatoren verwachten zo'n 60.000 vakbezoekers tijdens deze editie, meldt medias24.

© Redactie 2017
marokko
toerisme
onmt
italië
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi