Directeur middelbare school Tanger gooit smartphones leerlingen in het water

marokko
21
5 apr '17
De beste man heeft momenteel diverse aanklachten tegen zich lopen.

Een opmerkelijk gebeuren werd vandaag opgetekend door het Marokkaanse medium Al Massae. De directeur van de Mohamed Abdelkrim Khattabi middelbare school zou zo ver gaan in het verbod van smartphones op zijn school dat hij deze in het water gooide. Eenieder die het niet eens was met het beleid zag zijn/haar telefoon in een vat met water verdwijnen. 

De directeur kon hier ongestoord mee doorgaan totdat de broer van een studente die haar telefoon verloor zijn beklag kwam doen. In eerste instantie ging hij persoonlijk het gesprek aan met de man, waar hij niet al te serieus werd genomen. De directeur stelde hem doodleuk voor dat als hij de telefoon van z'n zusje terug wou, hij in het vat kon gaan zoeken waarna hij die voor zich geschoven kreeg. De broer besloot na deze beschamende vertoning het hogerop te gaan zoeken en klopte zodoende aan bij een provinciaal onderwijsorgaan. 

Hierdoor werd de directeur gesommeerd zijn aparte maatregel te verklaren. In een schrijven deelde het orgaan de man mee dat een dergelijke daad op geen enkele wijze te rechtvaardigen is. Bekend is nu dat de benadeelden een zaak aanspannen tegen de directie van de Mohamed Abdelkrim Khattabi middelbare school.

© Redactie 2017
marokko
tanger
smartphones
school
water
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?