Een nieuwe basis voor Air Arabia Maroc in Agadir

marokko
0
7 apr '17
Air Arabia zal een zesde basis in de Marokkaanse stad Agadir openen.

Deze basis zal worden geopend in samenwerking met het Nationale Bureau voor Toerisme (ONMT), kondigde de luchtvaartmaatschappij aan in een verklaring. 

Het zal Air Arabia Maroc in staat stellen om "voor de eerste keer nieuwe bestemmingen te bieden die zowel toeristen als zakelijke reizigers zullen interesseren". Het doel is ook om point-to-point verbindingen te ontwikkelen die op regelmatige basis het hele jaar vliegen, gaf de low-cost luchtvaartmaatschappij te kennen.

De nieuwe basis zal met ingang van 1 oktober 2017 zeven internationale luchthavens gaan verbinden met Agadir, te weten München, Keulen, Kopenhagen, Dublin, Manchester, Stockholm en Toulouse. Tickets voor deze bestemmingen, waar twee keer per week op zal worden gevlogen, zullen worden verkocht voor 70 euro vanuit Europa en 699 dirham vanuit Marokko, meldt HuffPostMaroc.

"We zijn verheugd om een ​​nieuwe basis in Agadir te lanceren en we zijn ervan overtuigd dat dit project zal voldoen aan de behoeften van onze passagiers en zal bijdragen aan de ontwikkeling van de toeristische sector in Marokko", aldus de voorzitter van Air Arabia, Adel Ali. 

In afwachting van de opening van de basis in Agadir, vliegt Air Arabia Maroc momenteel naar 48 Europese bestemmingen vanuit 5 steden in het Marokkaans Koninkrijk, namelijk Casablanca, Fez, Tanger, Marrakech en Nador.

© Redactie 2017
marokko
agadir
air arabia
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?