Marokko's Koninklijke familie op vakantie in Cuba

marokko
18
8 apr '17
Koning Mohammed VI, vergezeld door leden van zijn familie, verliet Marokko op vrijdag voor een familie-uitstapje naar Cuba.

Koning Mohammed VI, vergezeld door Lalla Salma, Moulay El Hassan en Lalla Khadija, verlieten Marokko vrijdag om te genieten van wat familie tijd in Cuba. De Koninklijke familie verblijft op Cayo Santa Maria, een eiland in de Cubaanse archipel van Jardines del Rey.

De agenda van de Koning was behoorlijk vol tijdens de eerste maanden van 2017. Het omvatte drie reizen naar Sub-Sahara Afrika, waarvan de laatste reis vijf landen omvatte voor de Koning's Afrika toer.

Toen de Koning daarvan terugkeerde had hij nog de rol van voorzitter over een reeks van Koninklijke activiteiten, waaronder de lancering van de Nationale Solidariteit Campagne en grote ontwikkelingsprojecten in Tanger en Ouarzazate.

Op 5 april benoemde de Koning de nieuwe regering onder leiding van Saad-Eddin El Othmani en een dag eerder had de Koning de 12 leden van het Constitutioneel Hof benoemd. Op 6 april benoemde de Koning de leden van de Hoge Raad van de Rechtspraak (CSPJ).

Na een duizelingwekkende reeks van diplomatieke en nationale activiteiten, is het nu eindelijke tijd voor de Koning en zijn familie om samen te genieten van wat quality time.

© Redactie 2017
marokko
mohammed vi
cuba
vakantie
Log in met je MNL-ID
| wachtwoord vergeten?

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi